Stahlwerk slangenpers SW-H100

€ 12.785,00
ex. btw / adviesprijs

Ontdek de ultieme partner voor al uw bouwbehoeften met de Stahlwerk Germany SW-H100 slangenpers. Deze krachtige machine is specifiek ontworpen voor de bouw- en hydraulieksector, waardoor het een onmisbaar hulpmiddel is voor professionals die werken met bouwmachines, hogedrukslangen en hydraulische apparatuur.

Met geavanceerde technologieën voor hydraulische componenten biedt de SW-H100 uitstekende prestaties en duurzaamheid, waardoor u kunt vertrouwen op consistente resultaten, project na project. De compacte en veelzijdige constructie van deze pers maakt hem niet alleen efficiënt en gebruiksvriendelijk, maar ook gemakkelijk te onderhouden, waardoor uw workflow soepeler verloopt en uw projecten zonder onderbrekingen kunnen worden voltooid.

De Stahlwerk Germany slangenpers levert efficiëntie en precisie voor al uw bouwprojecten. Met een persbereik van 6-51 mm (aanpasbaar) en een maximale druk van 400T, kunt u vertrouwen op de SW-H100 om aan al uw vereisten te voldoen. Met specificaties zoals een vermogen van 4kW, een snelheid van 1400 R/MIN en een perssnelheid van 3-5 seconden per doorgang, tilt deze machine uw productiviteit naar nieuwe hoogten terwijl de kwaliteit van uw werk wordt versterkt.

Of u nu werkt aan grote bouwprojecten of nauwkeurige hydraulische installaties, de Stahlwerk Germany SW-H100 slangenpers staat voor u klaar om uw projecten naar het volgende niveau te tillen. Ervaar zelf de voordelen van deze innovatieve machine en verhoog uw productiviteit en kwaliteit vandaag nog!

Specificaties

Spanning
380V, 50Hz, driefasig.
Vermogen
4kW (oliepompmotor).
Persbereik binnendiameter
6-51 mm (aanpasbaar).
Maximale druk
400T.
Snelheid
1400 R/MIN.
Verplaatsing oliepomp
15 ml/wiel.
Gewicht
280KG.
Lineariteitsnauwkeurigheid
0,01 mm.
Nominale behadruk
31,5 MPa.
Perssnelheid
3-5 seconden per doorgang.
Afmetingen
8006301290 mm.